ပဲသွေး ဟု ဈေးထဲမှာ ရောင်းနေသော ပစ္စည်းများမှာ ပဲသွေးလဲ မဟုတ်၊ ဘဲသွေးလဲ မဟုတ်၊ အမဲသွေးသာ ဖြစ် ပါ တယ် ။
အများစုမှာ အမဲသွေးကို ဆားနဲ့ ရေနဲ့ ရောပီး ပြုတ်..ပီးရင် ကြာရှည် ခံအောင် လူသေတွေမှာသုံးတဲ့ ဖော်မလင်ကို ထည့် ထားကြ တာ ဖြစ် ပါ တယ်…..
တ ချို့က သတ်သတ် လွတ်ဆို ပီး ပဲသွေးကို စားမိတတ် ကြ သ လို ၊ အမဲသား မစားဘူး ဆိုပြီးတော့လည်း ပဲသွေးကို စားမိတတ်ကြ ပါတယ်။
မုန့်ဟ င်းခါး အုန်းနို့ခေါက်ဆွဲ များတွင်လဲ ထည့်စား တတ်ကြ ပါ တယ် ။ ပဲသွေး ဟာ တ ကယ်တော့ ကျန်းမာရေးနဲ့ ညီညွတ်တဲ့ အစားအစာ တစ်ခု မဟုတ်ဘူး ဆိုတာ သေ ချ ာပါ တယ် ။
FDA ကနေရှောင် တခင် လာရောက် စစ်ဆေးပြီး ဖော် မ လင် ပါ တဲ့ ပဲသွေးတွေ ကို ဖျက် စီး ပစ် ခဲ့ တဲ့ ပုံ ရိပ်လေးတွေ ပါ ဖော်ပြ ပေး လိုက် ပ ါတယ် ။ အစား တစ် လုတ် အတွက်နဲ့ အန္တရာယ် မဖြစ်စေ ဖို့ ချင့် ချိန် နိုင် ကြ ပ ါစေ……။ kyar nyo
No comments:
Post a Comment